Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX


Sådan køber du krypto med kreditkort på BingX

1. Klik på [Køb krypto] .
Sådan indbetaler du på BingX
2. På Spot-sektionen skal du klikke på linjen [Køb krypto med kreditkort] . 3. Vælg USDT for børsen. Nedenfor hvor beløbet klikker på pilen ned for at vælge USD. 4. Vælg dit lands fiat. Her vælger vi USD. 5. Indtast det [Beløb] , som du gerne vil købe, på linjen ved siden af ​​USD . Når du har indtastet beløbet, klik på [Køb] . Beløbet konverteres automatisk fra USD til USDT som vist i sektionen Estimeret . 6. Gennemgå venligst risikoaftalen omhyggeligt, klik på fluebenet på Jeg har læst og accepterer oplysningserklæringen. Klik derefter på [OK]
Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX

knap som vist.
Sådan indbetaler du på BingX
7. Efter OK risikoaftalen fortsætter du med at indtaste din e-mail i sektionen [E-mail] . Klik derefter på [Fortsæt] .
Sådan indbetaler du på BingX

Sådan køber du krypto via P2P på BingX

1. På hovedsiden skal du klikke på [Depositum/Buy Crypto].
Sådan indbetaler du på BingX
2. Klik på [P2P] .
Sådan indbetaler du på BingX
3. Indtast fiat-værdien eller USDT-beløbet, som du gerne vil købe, under fanen [Køb] , og klik på [Køb med 0 gebyr] for at afgive ordren.
Sådan indbetaler du på BingX
4. Vælg en betalingsmetode, og klik på [Køb] .
Sådan indbetaler du på BingX
5. Når ordren er oprettet, skal du klikke på [Betal] og anmode om betalingsoplysninger fra sælgeren.
Sådan indbetaler du på BingX
6. Foretag betalingen på den tilsvarende tredjepartsplatform efter at have modtaget betalingsoplysningerne.
Sådan indbetaler du på BingX
7. Når betalingen er gennemført, skal du klikke på [Overført, underret sælger] på ordresiden og vente på, at sælgeren bekræfter modtagelsen af ​​din betaling.
Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du krypto på BingX

1. På hovedsiden skal du klikke på [Aktiver] i højre hjørne nedenfor. 2. Klik på fanen [Deposit] i vinduet Asset Wallet . 3. På søgesektionen skal du finde den krypto, du gerne vil indbetale, ved at skrive den i dette område. 4. I dette tilfælde vælger vi USDT. Skriv det på søgning som vist. Når USDT-ikonet dukker op, skal du klikke på det. 5. Gennemgå venligst brugervejledningen til indbetalinger og udbetalinger omhyggeligt . Klik på afkrydsningsfeltet for at læse vilkår og betingelser. Klik derefter på [OK] . 6. Efter at have accepteret brugervejledningens vilkår og betingelser for indbetalings- og udbetalingsbrugervejledningen. Vælg TRC20
Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX

Sådan indbetaler du på BingX
ved at klikke på den og indtaste din BingX indbetalingsadresse til udbetalingsplatformen ved at indsætte eller scanne QR-koden. Vent derefter på, at dine aktiver krediteres.


Sådan indbetaler du på BingX
7. Se venligst tipsene for at lære mere om indbetaling og overførsel, når tipvinduet dukkede op.
Sådan indbetaler du på BingX

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Oversigt over forkerte indbetalinger

Deponer de forkerte kryptoer til en adresse, der tilhører BingX:

  • BingX leverer generelt ikke en token/møntgendannelsestjeneste. Men hvis du har lidt et betydeligt tab som følge af forkert indsatte tokens/mønter, kan BingX, udelukkende efter vores skøn, hjælpe dig med at genvinde dine poletter/mønter til en kontrollerbar pris.
  • Beskriv venligst dit problem i detaljer ved at angive din BingX-konto, tokennavn, indbetalingsadresse, indbetalingsbeløb og det tilsvarende TxID (vigtigt). Vores online support vil straks afgøre, om den opfylder kravene til hentning eller ej.
  • Hvis det er muligt at hente din valuta, når du forsøger at hente den, skal den offentlige nøgle og den private nøgle til den varme og kolde tegnebog hemmeligt eksporteres og erstattes, og flere afdelinger vil blive involveret for at koordinere. Der er tale om et relativt stort projekt, som forventes at tage mindst 30 arbejdsdage og endnu længere. Vent venligst tålmodigt på vores yderligere svar.

Indbetal til en forkert adresse, der ikke tilhører BingX:


Hvis du har overført dine tokens til en forkert adresse, der ikke tilhører BingX, vil de ikke ankomme til BingX platformen. Vi beklager, at vi ikke er i stand til at give dig yderligere hjælp på grund af blockchainens anonymitet. Du rådes til at kontakte de relevante parter (ejeren af ​​adressen/børsen/platformen, som adressen tilhører).


Indskuddet er endnu ikke krediteret

On-chain aktivoverførsler er opdelt i tre segmenter: Overfør kontobekræftelse - BlockChain-bekræftelse - BingX-bekræftelse.

Segment 1: En tilbagetrækning af aktiver markeret som "fuldført" eller "succes" i udvekslingssystemet for overførsel indikerer, at transaktionen blev sendt til blockchain-netværket. Men det betyder ikke, at transaktionen er blevet krediteret på modtagerplatformen.

Segment 2: Vent på, at transaktionen er fuldt bekræftet af blockchain-netværksknuderne. Det kan stadig tage noget tid, før den pågældende transaktion bliver fuldt bekræftet og krediteret til destinationsbørsen.

Segment 3: Kun når mængden af ​​blockchain-bekræftelser er tilstrækkelig, vil den tilsvarende transaktion blive krediteret til destinationskontoen. Mængden af ​​nødvendige "netværksbekræftelser" varierer for forskellige blockchains.

Bemærk venligst:

1. På grund af den mulige netværksoverbelastning af blockchain-netværk, kan der være en betydelig forsinkelse i behandlingen af ​​din transaktion. Du kan hente TxID'et fra overførslen og gå til etherscan.io/tronscan.org for at kontrollere indbetalingsforløbet.

2. Hvis transaktionen er blevet fuldt bekræftet af blockchainen, men ikke krediteret din BingX-konto, bedes du give os din BingX-konto, TxID'et og tilbagetrækningsskærmbilledet af den udbetalte part. Vores kundesupportteam hjælper straks med at undersøge sagen.


Hvordan veksler man valuta?

Brugere indbetaler valuta til BingX. Du kan konvertere dine aktiver til andre valutaer på siden Konverter.

Du kan indsætte kryptovaluta på din BingX-konto. Hvis du gerne vil konvertere dine digitale aktiver til andre valutaer, kan du gøre det ved at gå til den konverterede side.

  • Åbn BingX App - Mine aktiver - Konverter
  • Vælg den valuta, du har til venstre, og vælg den valuta, du vil veksle til højre. Udfyld det beløb, du ønsker at veksle, og klik på Konverter.

Valutakurser:

Valutakurser er baseret på aktuelle priser samt dybde- og prisudsving på flere spotbørser. Der vil blive opkrævet et gebyr på 0,2 % for konvertering.

Thank you for rating.